Nexus Components lanserer ny nettside

  12.02.2018

På Nexus Components ønsker vi at du finner de riktige produktene som passer dine behov. Vår splitter nye nettside er designet for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

Det nyutviklede Nexus-nettstedet er opprettet slik at klienter kan se detaljert produktinformasjon, videoer og tekniske spesifikasjoner av de mange high-end-elementene vi lager: grep, håndtak, solid state-reléer, joystick, tastaturer og brytere.

Nettstedet - på www.nexuscomponents.co.uk - er klart, informativt og enkelt å navigere - en del av Nexus Components engasjement for å gi den kunnskapen våre kunder trenger for å gjøre det beste valget.

Klienter fra ulike bransjer vil kunne fokusere på de produktene og leverandørene som er mest relevante for dem, med områder av nettstedet dedikert til de store sektorene. Nexus serverer: luftfart, lyd, bilindustri, luftfart, kommersiell, forsvar, industri, produksjon , marine og medisinsk.

Det finnes også detaljerte biografier av noen av selskapene som våre produkter leverer - inkludert OTTO, Ruffy og ActiveKey - partnere som deler vår satsing på innovative, elektroniske komponenter av høy kvalitet som kan tilpasses og velges spesielt for å møte komplekse tekniske krav.

Hvis du har spørsmål eller spesifikasjoner som du trenger å diskutere, tilbyr den nye nettsiden en Live Chat-funksjon, slik at vi kan begynne å løse spørsmålene dine umiddelbart.

Nexus kan gi design av høy kvalitet og bygge fra tegnebrettet til sluttresultatet. Vi kan tilby skreddersydd kabling og ledninger, og arbeider med din tekniske spesifikasjon.

Alle våre produkter vil bli lagt til nettstedet i løpet av de kommende månedene, men det er en mammut oppgave på grunn av bredden til elementene vi tilbyr. Så mens du kanskje trenger å bære med oss, er vi alltid tilgjengelige via telefon, e-post eller via Live Chat-funksjonen for å snakke gjennom komponentbehovene dine og gi råd og veiledning.

Du kan laste ned kataloger for hele vårt lager på den nye nettsiden, samt se på videoer om noen av produktene og leverandørene som gjør Nexus til din første port for elektroniske og elektriske komponenter.

Og vi har regelmessige grep om de ulike produktene vi leverer, slik at du kan finne ut mer om hvordan fleksible og skreddersydde leverandørens komponenter har kapasitet til å være.